Tuesday, 23 June 2009

.::RAMAI YG TNYE CHANTEK KE PAKAI SHAWL SBELAH WANE LAEN SBELAH LAGI WANE LAEN??::.

jawapannye..

eh!!!! misti la chantek...


ada style okeh!!!!

tengok style yang ke-satu-nye...



sLepas itu mari berubah seperti transformers...

aBrAcAdAbRa.....


menjadi kepada style yang ke-dua-nye..LaLaLaLaLa...



sLaen tu, sLendang ni pon boLeh d pakai macam tudung..
nak tengok magic lagik???
hehe..
bace mandrem dulu...
aBrAcaDaBra

menjadi kepada style yang ke-tiga-nye..LaLaLaLaLa...


haaa!!!! kan senang..skejap2 leh tukar..jimat lagi tu..

x yah beli banyak2 dah..kan?? kan?? kan???


**nota kaki tangan**-harap maaf..muka tidak comeL!!!

Friday, 19 June 2009

♣SHAWL TWIN DUO COLOUR♣

PRICE : RM 18.00
SHAWL HITAM+MAROON
ONLY 2PCS AVAILABLE
1.
2.


SHAWL HITAM+PINK PEPELICOUS
ONLY 3PCS AVAILABLE
1. BOOKED
2.SOLD - CIK INTAN
3.

SHAWL HITAM+PUTIH
ONLY 2PCS AVAILABLE
1. BOOKED
2. SOLD
3.
4.

SHAWL HITAM+LITE PINK
ONLY 1PC AVAILABLE
1. BOOKED

SHAWL HITAM+LITE PEPEL
ONLY 3PCS AVAILABLE
1.
2.
3.


SHAWL HITAM+LITE COKLAT
ONLY 2PCS AVAILABLE
1.
2.
SHAWL HITAM+GREY
ONLY 2PC AVAILABLE
1.
2.

SHAWL HITAM+BLUE MYVI (wane kembaran nye ini cam wane biru kete myvi)
ONLY 3PCS AVAILABLE
1.BOOKED
2.
3.

♥.::PERASMIAN & PEMBUKAAN NYE bLogshop ini::.♥




~sLendang chiffon dwi warna @ Lebih d kenaLi as sLendang MaLika~




~Material : Kaen chiffon yang lembut & tidak panas
~Price sebenar d pasaran : RM20
**ade batu permata sepanjang shawls sebagai hiasan tambahan
**jahitan antara dua kaen chiffon mengunikkan lagi selendang ini
**kaen yang tidak panas
**senang dibentuk

~Terdapat dalam berbagai couple colour.. ;p
*HITAM+LITE PINK
*HITAM+BLUEY MYVI
*HITAM+CREAMY COKLAT
*HITAM+PUTIH
*HITAM+PINK KEPEPELAN
*HITAM+KELABU
*HITAM+MAROON

~PIXS SHAWLS AKN D UPLOAD TIDAK LAMA LAGI..

Thursday, 18 June 2009

♥ .::welcoming greetings::.♥


salam...
hai sume..Alhamdulillah..akhirnya impian kami untuk memiliki blogshop sendiri da tercapai..
da bekurun lama rase nye niat nak ade blogshop ni..tp cuma waktu belum seswai + belum ade keyakinan diri lagi pada waktu itu..
untuk pengetahuan u all sume,d blog ini kami menjual hanya yang terbaek dan terpelik dan terchantek sahaja..
ouh yesss..kami memang suka hanya pada yang pelik-pelik dan laen dari yang laen sahaja..
kepada yang da berpengalaman jom la kta berkawan-kawan dan saling bertukar idea dan pendapat..
who knows maybe one day nanti kita boleh berjumpa dan bergelak ketawa bersama-sama..
lagi ramai kawan lagi seronok hidup ini.. ;D
kepada ladies-ladies sekalian..happy shoppink darlings..